Bellijn

24u/24 Astrolijn
Belgie
0904 44004
175 cpm
€ Klik hier koop belcredits
Nederland
0909-0400321
90 cpm
€ Klik hier koop belcredits

Bel Goedkoper

met Belcredits
Belgie
03 500 46 46
Lokaal telefoonnummer
€ Klik hier koop belcredits
Nederland
070 208 9000
Lokaal telefoonnummer
€ Klik hier koop belcredits

Kaartleggers

Kaartleggen via de  telefoon.

Kaartspelen en kaartlezen is een volksgebruik dat al bestaat sinds mensenheugenis.  Het kaartspel was  immers een mogelijkheid voor velen om zich op een goedkope manier te onderhouden en te ontspannen.  Sommige individuen wisten aan de speelkaarten ook een speciale betekenis toe te kennen.  In plaats van het kaartspelen om het spel en voor de gezelligheid, werd het kaarten om ‘waar te zeggen’.  Reeds in vroegere tijden heeft de mens een zekere belangstelling en aantrekking gehad voor het verborgene en het onbekende.  Ten allen tijde bleek  de behoefte aanwezig om een blik in de toekomst te kunnen werpen.  Heel ons leven bevat immers een schat aan verborgen aanwijzingen, noem het maar het onbewuste.  Soms gaan we veel te weinig in op die onbewuste boodschappen.  We willen immers zo graag alles verstandelijk beredeneren.  Momenteel leven wij in een tijd waarin alles gerationaliseerd moet worden.  Toch zijn er ooit ook tijden geweest waarin de mens veel meer op zijn intuïtie durfde te vertrouwen.

Sinds de opkomst van de New Age beweging ,  gaan mensen opnieuw op zoek naar hun intuïtie en ook naar wat die intuïtie ons te duiden heeft, en zelfs naar hun psyche. Kaartjes lezen kan daar een grote hulp bij zijn. Kaartjes kunnen je immers helpen om jezelf beter te verstaan en te begrijpen.

Veel mensen weten wat kaartleggen is. Iedereen heeft wel eens een peiode in zijn leven gehad waarin hij in contact kwam met het kaartleggen. Iedereen kent het kaarten lezen met Tarotkaarten.  De Tarot is een kaartenspel waarvan de oorsprong tot op de dag van vandaag niet helemaal klaar is. De gewone speelkaarten, zoals wij die tegenwoordig kennen zijn ontstaan als Tarot of als een verlengde daarvan.

Eén van de bekendste kaartleggers uit de geschiedenis is Mademoiselle Lenormand.  Naar haar werd ook een kaartendek vernoemd, dat tot op de dag van vandaag nog steeds niet aan populariteit heeft moeten inboeten. Mevrouw Lenormand zelf leefde van 1772 tot 1843.  Ze heeft haar bekendheid vooral te danken aan door het feit dat ze Napoleon Bonaparte en zijn vrouw Josephine met behulp van haar kaarten bijstond in al hun beslissingen. Mevrouw Lenormand heeft ook altijd beweerd dat haar eigen kaartendek aan het oorspronkelijke Tarot ontleend is.  De Lenormand-kaartjes vallen op door hun duidelijk en helder uiterlijk waardoor ze gemakkelijk te duiden zijn. Bovendien zijn Lenormand-kaarten kleiner dan de Tarotkaarten en zijn er minder in aantal.  Dat alles maakt ze veel praktischer in gebruik.  Vooral aan beginnende kaartleggers wordt aangeraden om met deze kaartjes aan de slag te gaan.

Kaartleggen is over het algemeen een methode om jezelf en je eigen zieleroerselen beter te begrijpen.  Bovendien biedt het kaartleggen de mogelijkheid om alle toekomstige mogelijkheden af te tasten en op die manier ook te komen tot meer klare inzichten.

Enkele bekende namen van vermaarde en gereputeerde Belgische kaartlegsters zijn o.a. Emmy Kelders, Irena Leavens, Chrisje Bressinck, Mariëlle, Brigitta Vermeir en Annemie Poppe Do you feel your gmat score/gpa https://www.pro-homework-help.com/ are a true representation writing essays of your ability.